WE GAAN STARTEN MET DE BOUW!

Begin 2023 start de bouw van de laatste nieuwbouwappartementen in Noorderhaven in Zutphen. Deze appartementen – met de naam Pracht – zijn gelegen aan de IJssel. Van de 80 appartementen is in 6 maanden bijna de helft al verkocht.

Normaal gesproken geldt dat 70% moet zijn verkocht voordat er gestart gaat worden met de bouw. In het geval van Pracht maken we hier graag een uitzondering op. Wij hebben vertrouwen in dit schitterende project en dat heeft alles te maken met de unieke locatie èn de prachtige appartementen, gelegen aan de groene uiterwaarden van de IJssel, op steenworp afstand van de historische binnenstad en met een geweldig uitzicht.

In Pracht woont u echt op de mooiste plek van Noorderhaven.

 

Het project:

Pracht bestaat uit drie appartementengebouwen met zeven of negen woonlagen en in totaal 80 appartementen. Hoe hoger de woonlaag, des te royaler het appartement. Met als kroon op elk gebouw twee royale penthouses. Alsof de ligging aan de IJssel en de uiterwaarden nog niet genoeg is, wordt rondom Pracht een parkachtig landschap gerealiseerd. Parkeren gebeurt ondergronds.

Wilt u wonen in één van de schitterende appartementen in Pracht?
Kijkt u dan naar de beschikbaarheid in het woningaanbod op www.pracht-noorderhaven.nl.

Planning:

Startbouw begin 2023
Verwachte oplevering 2025

Informatie:

Meer informatie is te verkrijgen via Eggink Maalderink Garantiemakelaars.
Lokenstraat 6-8 te Zutphen
E: [email protected]
T: 0575-514124

 

Informatiecentrum Heijmans:

Wilt u meer weten over de wijk Noorderhaven en het project Pracht? Dan kunt u een bezoek brengen aan het informatiecentrum van Heijmans. Dit kan vrijblijvend op woensdagochtend en vrijdagochtend tussen 09:00 en 12:00 uur. Het adres is: Lijmerij 23, de koffie staat altijd klaar.

I.v.m. de naderende kerstvakantie zijn wij week 52 en week 1 gesloten. .