De contouren van Pracht worden zichtbaar

Bekijk de afbeeldingen hieronder

Contouren

De bouw van de drie appartementengebouwen in Pracht vordert gestaag en de contouren van de gebouwen zijn nu goed zichtbaar! De appartementen komen straks in een parklandschap te staan dat aansluit op de groene uiterwaarden van de IJssel.

 

Inmiddels zijn 50 appartementen verkocht, dus wij hebben nog een aantal prachtige appartementen en penthouses beschikbaar!

Wonen op de begane grond

Wij hebben nog een aantal appartementen beschikbaar op de begane grond. Het mooie van deze appartementen is, dat u vanuit de entree geen lift of trap hoeft te gebruiken om binnen te komen en wat veel mensen niet weten…..de woningen liggen ca 1.3 m boven het pad op de dijk. Hierdoor kijkt u over de dijk, en heeft u zicht op de uiterwaarden en de IJssel.

 

Hieronder ziet u gebouw 1 , waarbij goed zichtbaar is, dat de begane grond boven het dijklichaam uitkomt (zie het rode kader om deze woonlaag op de begane grond).

Wonen in 2025

Het lijkt nog ver weg, maar over 14 maanden is het al 2025. Wilt u medio 2025 wonen op misschien wel één van de mooiste plekjes van Noorderhaven? Kom dan voor vrijblijvende informatie aan in ons Informatiecentrum aan de Lijmerij 23 in Zutphen (recht tegenover de P+R van station Zutphen). Wij staan u op woensdag- en vrijdagochtend tussen 09:00 en 12:00 graag te woord en kunnen u meer vertellen over ons plan.

 

Op deze foto ziet u gebouw 1 en 2. Onder gebouw 1 komt de inrit van de parkeerkelder, die onder alle drie de gebouwen doorloopt.